Carrosserie Vandewoestijne, alle carrosserie­herstellingen voor uw wagen of bestelwagen

Met meer dan 40 jaar ervaring in het herstellen van de carrosserie van wagens en bestelwagens hebben wij de kennis om iedere deuk, bluts of kras weg te werken en uw wagen of bestelwagen in nieuwe staat te herstellen. We voeren alle nodige carrosserieherstellingen uit.
Of wenst u uw auto een andere kleur te geven? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Alles begint bij een goede voorbereiding. Eerst worden de nodige stukken hersteld of vervangen. Alles wordt eerst zorgvuldig geschuurd. Nadien gaan we het voertuig afplakken. Dan wordt uw wagen of bestelwagen gespoten in één van onze spuitcabines. Dit uiteraard in het kleur dat u wenst, het originele kleur of een volledig nieuw kleur. In ons verflabo beschikken we over 2 mengbanken van Dupont. Zo kunnen we het gewenste kleur onmiddellijk zelf maken, en dit steeds met kwaliteitsverfWe beschikken ook over een ChromaVision. Met dit toestel kunnen we snel en nauwkeurig de juiste kleur van uw voertuig bepalen en zo hetzelde kleur opnieuw gebruiken.

Wenst u iets speciaals? Speciale schilderingen, een logo of bedrijfsnaam of degradé? Ook hiervoor kan u terecht bij Carrosserie Vandewoestijne. We maken van uw wagen of bestelwagen het uithangbord voor uw bedrijf!

We streven steeds naar perfectie  en bieden een goede service en waar voor uw geld! Zowel voor kleine herstellingen als grote werken!
We maken, vóór we aan de slag gaan, een raming van de kosten. We werken samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen. U kan ook rekenen op een vervangwagen tijdens de uitvoering van de herstellingswerken.

Contacteer ons vandaag via mail of op 051 24 24 04 voor meer info of een vrijblijvende offerte!

Familiebedrijf

Goede prijs voor een perfecte afwerking

2 spuitcabines en eigen mengbakken